Вот этот поворот! У Ляшко отобрали американскую визу. Олег Ляшко 48 mins · Щойно мені анулювали 10-річну американську візу, яку я тільки отримав перед Новим роком. Консульський офіцер, ніяково потупивши очі, щиро сказав мені, що в нього такі інструкції з Вашингтону. А в мене інструкції від Українського народу - вимагати від США виконання своїх зобов'язань перед Україною за Будапештським меморандумом, інакше Україна буде вимушена відновлювати ядерну зброю, щоб захистити себе. Також ми категорично не підтримуємо новий Меморандум з МВФ, який консервує статус України як сировинної колонії. Думаю, що саме тому, що ми захищаємо національні інтереси України, а не Москви чи Вашингтона, і було прийнято безпрецендентне рішення про анулювання моєї візи. Гуд бай, Америка! Приїду туди, коли українці оберуть мене своїм Президентом. А поки замість США їздитиму до наших людей, яким треба не візи чи безвіз, а робота і гідне життя
Ты баян от аккордеона не отличаешь. Я тебе прямую речь Ляшка запостил с подробностями. Не просто отобрали визу, а десятилетнюю, полученную в декабре 16-го. То есть месяц назад, практически. Выходит, старая администрация дала, новая отняла. Вот это поворот. А ты, баян-баян.
Чоловическу мову не розумиешь, москалик? Зрада. Буду, говорит, ядерну сброю делать, для защиты! А раньше просто сковородку подкладывал.
Выкрутился . А чо скажэ на свою видуху наш пан станишниг? цэ було снято 2 рока назад и показано на 17 канале вусраины. Баянисты аккардяанисты. Всем утречка.
Счас у Доренко проскочила новость, что Гиви погиб. Получается, если правда, из тех легендарных командиров, больше никого не осталось.